СИЕР ГИ ИЗВЕСТУВА СИТЕ ЧЛЕНОВИ И СОРАБОТНИЦИ ДЕКА Е СМЕСТЕН ВО КАНЦЕЛАРИИ НА УЛ.МАКЕДОНИЈА БРОЈ 21/1 (над кафулето „Мекиците на стража„).

 ВЕ МОЛИМЕ ПОШТАТА И ПОНАТАМУ ДА ЈА УПАТУВАТЕ НА П.ФАХ 228.

 ПОКРАЈ МОБИЛНИТЕ ТЕЛЕФОНИ НА КОИ СМЕ СЕКОГАШ ДОСТАПНИ, ОЧЕКУВАМЕ ВО НАЈСКОРО ВРЕМЕ ДА БИДЕ ВКЛУЧЕНА И ФИКСНАТА ЛИНИЈА 02/3115-141, СО ШТО КОМУНИКАЦИЈАТА ЌЕ БИДЕ УШТЕ ПОКВАЛИТЕТНА.

Придружи ни се

Капитал Банка