Почитувани членови на СИЕР и сите посетители на оваа веб страница,

Ве известуваме дека КОНТАКТ ФОРМА-та во делот КОНТАКТ не е во функција. Ова се должи на технички проблеми, а најверојатно датира од моментот на промена на хостингот пред крај на минаната година.

За жал, за овој проблем не бевме свесни, додека не се обратија телефонски членови кои се обиделе на ваков начин да комуницираат со нас.

Во моментов се работи на отстранување на пречките и повторно оспособување на овој облик на комуникација. До тогаш, ве молиме да ги користите посочените телефони и редовна е-маил адреса.

СИЕР се извинува за настанатиот проблем и ги замолува сите кои преку Контакт форма се обиделe да комуницираат со нас повторно да се јават.