СИЕР им го честита Курбан Бајрам на сите верници од исламска вероисповед и им посакува многу здравје, среќа, љубов и благосостојба.

Придружи ни се

Капитал Банка


 
        

        

 

 

 

Наша Фејзбук Страница

Корисни Информации

 

ССМ Мобилна апликација

Престојни настани