Почитувани посетители ве известуваме дека поради упад на спамери од Русија кои преку контакт формата од делот за контакт спамираат од денес контакт формата нема да биде  во функција односно е тргната од табот за контакт, се додека не се најде решение за спамерите.

Ве молиме сите кој сакате да остварите контакт со нас користете ги наведените телефонски броеви и е-маил адресата во табот Контакт.