НА СИТЕ ХРИСТИЈАНИ СИЕР ИМ ГО ЧЕСТИТА ПРАЗНИКОТ ВЕЛИГДЕН СО ЖЕЛБА ЗА  ДОБРО ЗДРАВЈЕ И ЛИЧНА СРЕЌА